Szezonális termékek

TOP termékek

Házhozszállítás

送货上门

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÜZEMELTETŐI, ADATKEZELŐI-, ADATFELDOLGOZÓI ÉS CÉGADATOK

Cégnév: ZCQR Deco Liability Company
Rövidített cégnév: ZCQR Deco Ltd.
Székhely: H-1083 Budapest, Baross utca 103/A. 9em.29
Postacím, levelezési cím: H-1083 Budapest, Baross utca 103/A. 9em.29
Adószám: 25730917-2-42
Közösségi adószám: HU25730917
Cégjegyzékszám: 01-09-286118
Csomagküldő nyilvántartási szám: B-56 (2010.)  
Statisztikai szám: 25730917-4673-113-01
Elektronikus elérhetőség: info@car-saddles.com
Honlap címe: www.car-saddles.com
Telefonos elérhetőség: 00 36 30 972 5208
Kontakt személy neve: Zhu Chenjun

BANKI ADATOK BELFÖLDI MAGYARORSZÁGI UTALÁS ESETÉN

Számlavezető Bankintézmény neve: OTP Bank
Számlavezető Bankintézmény címe: 1102 Bp., Kőrösi Csoma sétány 6.
Bankszámlaszáma: 117100022122141700000000

Nemzetközi utalás esetén

ZCQR Deco Ltd.számlaszáma (IBAN): HU51117100022122141700000000
SWIFT CODE: OTPVHUHB 

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Jelen Általános Szerződési Feltételek nyelvezete: magyar
A szerződésre alkalmazandó jog: a magyar jog

Kérjük, amennyiben vásárlója vagy aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűvé tekinti magára nézve.


Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, későbbiekben nem kereshető vissza, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre és semmilyen magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZF elválaszthatatlan részét képezi az összes menüpont minden tartalma, melyet felhasználás és/vagy vásárlás előtt olvasson el figyelmesen. Vevő és Eladó között a szerződés elektronikus úton jön létre. Vevő oldalunkon való regisztrálásával elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti az Általános Szerződési Feltételt és valamennyi feltételt.
 

A termékek jelenleg webáruházunkból elektronikus úton, házhoz szállítással, GLS futárszolgálattal rendelhetőek meg, valamint személyesen átvehetők a 1107 BUDAPEST, Jegenye utca 8. címen.

A megrendelések leadása internetes áruházunkba kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.car-saddles.com webcímen regisztrációt követően. A telefonon, e-mailen, postai levélben történő rendeléseket nem tudjuk elfogadni.


Az árucikkek mellett feltüntetett vételár tartalmazza az adott országra vonatkozó általános forgalmi adót.

A csomagok kiszállíttatása közvetített szolgáltatásunk, így azok időbeni pontosságáért a felelősséget nem vállaljuk.

A www.car-saddles.com webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, amely során az általános adatok, szállítási- és számlázási adatok megadására kerül sor. A regisztráció és az adatok megadása önkéntes és ingyenes. Adatait bármikor módosíthatja, törölheti. A regisztráció során megadott Felhasználó név és Jelszó titkosságának megőrzése a Felhasználó felelőssége.


A Vevő/Felhasználó a www.car-saddles.com webáruházban történő megrendelésével, a regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja és tudomásul veszi jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt, nyilatkozatot, a vásárlási- és szállítási, valamint az Általános Szerződési Feltételt és a weboldal minden feltételének, nyilatkozatnak pontjával egyetért, kötelező érvényűvé tekinti magára nézve.

A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. A szerződés a megrendelés visszaigazolásakor lép érvénybe. Megrendelésének törlését, módosítását a csomag feladását megelőzően Ön bármikor megteheti e-mail-ben elektronikus levélben, vagy telefonon.

A Vevő által leadott megrendelés kizárólag az info@car-saddles.com e-mail címünkről történő visszaigazolásunk után lép érvénybe. A megrendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazoljuk és listázzuk a megrendelt terméke(ke)t, azok árát, a szállítási költséget, a postára adás, illetve érkezés várható időpontját. A nem valós, vagy nem működő e-mail cím, valamint a valótlan adatok megadása regisztráció során a ZCQR Deco Ltd. nem vállalja a felelősséget sem a szállítási késedelmekért, meghiúsulásáért, sem pedig az ebből adódó semminemű károkért Vevő felé.

A Felek közötti szerződés tárgyát képezi:
A Felek közötti szerződés a megrendelés visszaigazolásakor jön létre. A szerződés tárgya a ZCQR Deco Ltd. www.car-saddles.com internetes webáruházában található valamennyi beárazott, raktáron lévő vagy rendelhető termék. A feltöltés alatt lévő termékek, valamint a nem elérhető termékek nem képezik a szerződés tárgyát. Az elérhető, kosárba helyezhető és rendelhető termékek mellett megtalálja a termékinformációkat, melyeket folyamatosan töltünk vagy karbantartunk. 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben, melyet minden esetben egyeztetünk a Megrendelővel. A termék vételárának előre történő kifizetése esetén a teljes összeget visszautaljuk saját költségünkön Megrendelő részére.

A termékek mellett feltüntetett árak változtatásának a jogát fenntartjuk.

A Webáruház működésével, megrendelési- és szállítási folyamatával, valamint a termékinformációkkal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken (Kapcsolat menüpont) rendelkezésére állunk.

SZERZŐI JOGOK

A www.car-saddles.com internetes megjelenésének oldalai, teljes weboldala szerzői jogvédelem alatt állnak. Szövegek, szövegrészek és a www.car-saddles.com tulajdonát képező képanyagok felhasználásához a ZCQR Deco Ltd. előzetes írásbeli engedélyére van szükség. A szerzői jogvédelem különösen vonatkozik az oldalak letöltésére, más médiában, weboldalon történő felhasználására. A weboldalon megjelenített tartalom egészét és részeit kizárólag az engedélyünkkel lehet bármilyen módon felhasználni, mint kereskedelmi, mint egyéb céllal.

A www.car-saddles.com saját képeit és sajtóképeit közzé lehet tenni, de ebben az esetben jól láthatóan és kiolvashatóan (előre egyeztetett betűnagyságban) kell szerepelnie a  Car Saddles logójának, elnevezésének, elérhetőségének és a „Minden jog fenntartva” szövegnek. Továbbá a Kérelmező köteles írásban értesíteni a ZCQR Deco Ltd.-t („Kapcsolat” menüpont) a megjelenést megelőzően a megjelenés helyéről, idejéről. Az ilyen jellegű felhasználás költségmentes.

A www.car-saddles.com nem vallja magáénak az oldalán megjelent összes képet, grafikát, hang- és videofelvételt kivéve akkor, ha az egyértelműen a www.car-saddles.com szellemi terméke. Ebben az esetben a szerzői jog kizárólag a ZCQR Deco Ltd.-t illeti meg. Az ilyen grafikai, hang- és videofelvételek, illetve más elektronikus vagy papírra nyomtatott kiadványban szereplő szöveg reprodukálása vagy használata hozzájárulásunk nélkül tilos. Valamennyi vizuális tartalom szerzői joga a megfelelő tulajdonos(ok)é, melyet feltüntetünk. Ha bármelyik kép szerzői joga az Öné és nem kívánja, hogy a www.car-saddles.com oldalán megjelenjen, kérem, jelezze írásban vagy telefonon, és a tartalmat a lehető leghamarabb eltávolítjuk.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a Fogyasztó élhet a vásárlástól való elállás jogával indoklás nélkül.

A Polgári Törvénykönyv és a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet alapján csak a magánszemélyek (természetes személyek) minősülnek fogyasztónak. Csak a fogyasztókat illetik meg internetes vásárlás esetén a fogyasztói jogok (így az indokolás nélküli elállás joga is).

A termékek helytelen használatából, tárolásából, tisztításából vagy szállításából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A vásárlástól való elállás jogát a Fogyasztó abban az esetben érvényesítheti, ha a megrendelését átvette. Fogyasztó az áru átvételét követő 14, azaz Tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól szóban telefonon vagy postai úton írásban, vagy elektronikus levélben e-mail-en keresztül. Ebben az esetben a ZCQR Deco Ltd. köteles haladéktalanul, de legkésőbb a törvény által meghatározott 30, azaz Harminc napon belül a Fogyasztó által kifizetett összeget visszatéríteni a megadott bankszámlaszámra történő utalással, vagy megbeszéltek szerint. Eladó a szállítási díjat is visszafizeti Fogyasztó részére. Fogyasztót a termék visszaküldésének költsége terheli. Ha több terméket rendelt és nem az összes terméket kívánja visszaküldeni, úgy arányosan térítjük vissza a szállítási költséget a visszaküldendő termék(ek)re. 

Eladó követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését Fogyasztótól. A visszaküldött termék visszaérkezéskor megvizsgálásra kerül. A termék tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért a Fogyasztó felelősséggel tartozik az Eladó felé, és azt meg kell térítenie részére.

Írásban történő elállás jelzése esetén elegendő Fogyasztónak az elállási nyilatkozatot 14, azaz Tizennégy napon belül elküldeni Eladó részére. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe.

E-mail címünk: info@car-saddles.com
Postacímünk: H-1107 Budapest, Jegenye utca 8. 
Telefonszámunk: 00 36 30 972 5208

Kérem, hogy a termék árának visszafizetéséhez küldjön részünkre postai úton vagy elektronikusan egy bankszámlaszámot (név, számlaszám), ahova az összeget visszautalhatjuk. A termék árát annak visszaérkezését követően utaljuk vissza.

A terméket javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként, értéknyilvánítással együtt adja fel címünkre a legnagyobb biztonsággal becsomagolva, valamint helyezze a csomagba az elállást tartalmazó nyilatkozatot is (vagy küldje meg e-mail-en keresztül). Az elállási nyilatkozatot szabadon megfogalmazhatja, nincs előre meghatározott formanyomtatványunk erre az esetre. Az eredeti számlát, vagy annak fénymásolatát postai úton, vagy szkennelt formában elektronikus úton is eljuttathatja részünkre.

A terméket visszaküldéskor ne utánvéttel, vagy tértivevénnyel küldje részünkre, mert ezeket a csomagokat nem áll módunkban átvenni. A terméket javasoljuk, hogy ajánlott, értéknyilvánított küldeményként juttassa vissza részünkre. A visszaküldés teljes költsége a Vevőt terheli. Amennyiben a termék a visszaküldés során megsérül, úgy a kézbesítőnél jegyzőkönyvet vetetünk fel a sérülésről és a továbbiakban a feladónak kell a kártérítést intéznie a szállító cégnél. Ezért javasoljuk, hogy értéknyilvánítással kerüljön feladásra a visszaküldendő termék.
Az elállás jogának rövid ismertetését a számlán is megtalálható. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállás jogát.

A Fogyasztó nem gyakorolhatja elállás jogát:
- olyan termék értékesítése esetében, mely a fogyasztó személyéhez kötött, ill. melyet a fogyasztó
  utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő
- olyan termék értesítése, melynek ára a pénzpiac - értékesítő által - nem irányítható ingadozásától
  függ
- ha a Fogyasztó a terméket felbontotta és/vagy kipróbálta

Hibás teljesítés esetében:
Amennyiben nem azt a terméket kapta, amit megrendelt, úgy haladéktalanul jelezze telefonon vagy e-mailben és azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek vissza kell küldenie számunkra a kicserélni kívánt terméket. A visszaszállítási költségét mi fizetjük. Kérjük, addig ne küldje vissza a terméket, amíg nem egyeztetett velünk a visszaküldés módjáról és ügymenetéről! Csak abban az esetben küldjük a másik terméket, ha visszaérkezett hozzánk a csere-termék. Köszönjük szíves megértését és együttműködését.

Hibás termék esetében:
A megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Ha a megrendelt árucikk bizonyíthatóan hibás, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben nincs módunk a cserére, úgy a Vásárló választása szerint árengedményt kaphat a kiszállított hibás árucikkre, vagy értékegyeztetéssel választhat magának egy másik árucikket, vagy élhet a vásárlástól való elállás jogával.

Szállítási hibából adódó reklamációk:
A ZCQR Deco Ltd. a tőle telhető legnagyobb gondossággal csomagolja be hibátlan termékeit és ellenőrzi a termékek épségét feladás előtt. A csomag átvételét követően minden esetben ellenőrizze a csomag és a benne lévő termék sértetlenségét.  Kézhezvételkor bontsa ki és lehetőség szerint - ha megoldható - a szállító előtt ellenőrizze azt. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szállító nem kötelezhető arra, hogy megvárja, míg Ön kibontja és leellenőrzi a csomagot. Amennyiben a kiszállított áru megsérült, úgy be kell fáradnia a  postahivatalba és jegyzőkönyv felvételét kell kérnie. Csak ennek a jegyzőkönyvnek a megléte esetében tudunk panaszt elfogadni. A jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban terméket kicserélni és reklamációt elfogadni. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, keressen bennünket elérhetőségeinket, készséggel állunk rendelkezésére és megpróbáljuk megoldani a kellemetlenséget. 
 

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján érhetőek el. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a Fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállás jogát.

HASZNÁLATI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

A ZCQR Deco Ltd., a www.car-saddles.com üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy jelen használati feltételeit, vásárlási szabályait egyoldalúan megváltoztassa, módosítsa minden indoklás és külön értesítés nélkül. A Felhasználó az aktuális feltételekről a honlap ezen részén, valamint a többi menüpontban mindig tájékozódhat, mely közzétételük időpontjától hatályosak.

Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés(ek)re a megrendelés pillanatában aktuális árak az érvényesek és ez kerül visszaigazolásra, számlázásra. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A www.car-saddles.com üzemeltetője összes weboldalán minden változás jogát fenntartja.

Hibás teljesítés esetén Ön kérheti a termék:
1.) kicserélését,
2.) árleszállítását,
3.) vétel elállás jogát,
4.) értékegyeztetéssel cseréjét.

Amennyiben raktáron van a termék, úgy azt kicseréljük és a kicserélendő áru visszaérkezését követő munkanapon feladjuk. Amennyiben nincs raktáron a termék, úgy Megrendelő eldöntheti, hogy fenntartja-e a megrendelését, megvárja, amíg a termék megérkezik és kicseréljük, vagy visszatérítjük a teljes ár egy részét, vagy ár-érték egyeztetéssel egy másik termékre cseréli, vagy elállhat a vásárlástól. A raktárkészlet alakulása az aznapi rendelések feldolgozása után történik. Vannak termékek, melyek nem utórendelhetőek, nem pótolhatóak.

Hibás termék esetében a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.  

Szállításból eredő hibák: a ZCQR Deco Ltd. a tőle telhető legnagyobb gondossággal csomagolja be hibátlan termékeit és ellenőrzi a termékek épségét feladás előtt. A csomag átvételét követően minden esetben ellenőrizze a csomag és a benne lévő termék sértetlenségét. Ha megoldható, akkor a szállító előtt, de szállító nem kötelezhető arra, hogy megvárja, amíg Ön kibontja.  Amennyiben a kiszállított áru megsérült, úgy legkésőbb a következő munkanapon kérje jegyzőkönyv felvételét a helyileg illetékes postahivatalban. Csak ebben az esetben tudunk panaszt elfogadni. A jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban terméket kicserélni, panaszt elfogadni. 

Termékcsere:
Amennyiben a termék nem hibás, hanem szín vagy egyéb nem megfelelősség miatti termékcseréről van szó, úgy a cserét értékegyeztetéssel bármikor kérheti telefonos vagy írásos megkeresés útján. A bejelentést követően írásban e-mail-ben visszajelzünk, majd utána juttassa vissza részünkre a kicserélni kívánt terméket minden papírjával együtt, biztonságosan becsomagolva (ahogyan mi küldtük). A vissza és újra kiszállítási költségek a Megrendelőt terhelik. Utánvétellel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni. Higiénés okok miatt csak abban az esetben cserélünk ki terméket, ha azt bontatlanul, sértetlenül, eredeti csomagolásban, hiánytalanul szolgáltatja vissza részünkre minden a csomagolásban talált papírral. Amennyiben a termék sérülten érkezik vissza és nem volt biztosítva, úgy sajnos nem áll módunkban kicserélni.

Panaszok kezelése:
A panaszt írásban vagy szóban jelentheti be nekünk. Elérhetőségeinket a "Kapcsolat" menüpontban találja. A bejelentésekor elbíráljuk a vásárló panaszát, majd a kifogásáról jegyzőkönyvet veszünk fel, amelyben rögzítjük:

a Fogyasztó nevét, címét,
a termék megnevezését, vételárát
a vásárlás időpontját,
a hiba bejelentésének időpontját,
a hiba leírását,
a Fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,
a kifogás rendezésének a módját.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a ZCQR Deco Ltd.  álláspontja az Ön számára nem elfogadható, akkor döntésünkkel szemben - panaszának jellege szerint - az alábbi szervekhez fordulhat:

Jogérvényesítés során felmerülő költségek:
A Vevő szerződésszegés esetén valamennyi a jogérvényesítéssel felmerülő költséget maga köteles viselni.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Weboldalunk összes használati feltételében nem szabályozott kérdésekben a magyar jog, a Polgári Törvénykönyv, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet és az Elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az Információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti. A képek és a termékek adatai tájékoztató jellegűek.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá a megrendelésének leadásával, rögzítésével Ön elfogadja a ZCQR Deco Ltd. Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakat.

A teljeskörű tájékoztatás érdekében kérem, olvassa el a többi menüpontot is.

A weboldalon elírásból származó hibákért a felelősséget nem vállaljuk.

A www.car-saddles.com minden oldalán minden változtatás jogát fenntartja.

 

 

 

Adatkezelési tájékoztató
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELEM, SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE, HÍRLEVÉL, ADATKEZELŐK

Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Info tv.), valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok az iránymutatóak.

Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk határozatlan időtartamig, vagy a törlés kéréséig.

A ZCQR Deco Ltd. az Ön személyes adatait bizalmasan kezeli, mint Adatkezelő és azt harmadik félnek át nem adja, kivétel az Adatfeldolgozók. A megrendelés teljesítéséhez szükséges szállító partnernek a szállításhoz szükséges adatokat adjuk ki, továbbá szoftver üzemeltető részére, illetve hatósági felkérés alapján. Az adatokat kizárólag a ZCQR Deco Ltd. részére gyűjtjük és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait. 

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁS:

A hírlevélre való feliratkozás ingyenes és önkéntes. A feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a ZCQR Deco Ltd. által üzemeltetett áruházak az Ön részére tájékoztató és reklám céllal hírleveleket küldhessen. Harmadik félnek adatait nem adjuk át. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni a ZCQR Deco Ltd. aktuális ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevélben megtalálható leiratkozó link segítségével, vagy levélben, vagy telefonon is kérheti leiratkozását.

A ZCQR Deco Ltd.  a személyes adatokat csak a konkrét vásárlással összefüggésben használja fel.
A hírlevélre külön kell feliratkozni és nem feltétele az áruházból való vásárlásnak.

Adatkezelés célja és a tárolt adatok:
A szervereink által automatikusan naplózott információk. Szervereink automatikusan naplózzák felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.

Tárolt adatok:
Megrendelés során: Felhasználó név, Név, E-mail cím, Telefonszám, Számlázási adatok, Szállítási adatok. Hírlevél során: E-mail cím, Felhasználó név

A Felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja. A kérelmet az Adatkezelő ügyfélszolgálati e-mail címére kell elküldeni.

ÉRINTETT JOGAI ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEI

Bírósági jogérvényesítés:
A Felhasználó személyes adatok védelméhez fűződő jogának megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálata:
Az Info tv. 52. §-a alapján bárki a NAIH-hoz fordulhat, ha véleménye szerint személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, kivéve ha az adott ügyben bírósági eljárás van folyamatban. A NAIH-hoz tett bejelentése miatt senkit sem érhet hátrány. A bejelentőt a közérdekű bejelentővel azonos védelem illeti meg.

A NAIH-hoz illetékmentesen és formai kötöttség nélkül intézhető beadvány. A NAIH honlapja az alábbi címen érhető el: www.naih.hu

Személyes adatok, regisztráció, azok módosítása, törlése, hibás regisztráció  

Az oldalunkon történő regisztrációnak a webáruházunktól való rendelés esetén van jelentősége.

Webáruházunktól csak regisztrációt követően tud rendelni.

Az adatszolgáltatás önkéntes és ingyenes. A személyes adatainak törlését, módosítását, helyesbítését Ön bármikor megteheti ingyenesen a regisztrációs nevével és jelszavával, vagy telefonon, levélben, elektronikus úton is kérheti tőlünk. Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, postai levélben vagy telefonon keresztül (utóbbi munkaidőben). Az ez irányú kéréseket a lehető leghamarabb teljesítjük.

Regisztráció és annak módosítása, törlése, hírlevélről való leiratkozás:
A Car Saddles honlapjára történő regisztráció ingyenes. A regisztráció feltétele a regisztrációs adatlap pontos, teljes és időszerű adatokkal való kitöltése, valamint a vásárlási- és szállítási feltételek, az ÁSZF megismerése és elfogadása. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes e-mail cím, valamint egy választott jelszó megadása. A jelszó titokban tartása az Ön felelőssége, a belépési információ biztonságos megőrzése elvárt. A regisztrációt követően automatikusan aktiváló e-mailt küld rendszerünk a megadott e-mail címre. A regisztrációt követően Ön bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni és módosíthatja adatait. Regisztrációjának törlését és/vagy módosítását, hírlevélről való törlést Ön bármikor kérheti tőlünk e-mailban elektronikus levélben, postai levélben vagy kezdeményezheti az erre szolgáló funkciók használatával (pl. regisztráció törlése, hírlevélről történő leiratkozás, adatmódosítás). A regisztráció módosítása és törlése ingyenes. Kérem, minden esetben ellenőrizze SPAM fiókját is, ha levelet vár tőlünk.

Azok az ügyfél által nem használt tárolt adatok (pl. belépéshez megadott adatok), amelyek nem szükségesek az ügyfél kapcsolattartáshoz, esetleges garanciális vagy szavatossági ügyintézéshez, maximum 3 év után törlésre kerülnek.

Tilos hamis profilok létrehozása. Kérdéses esetekben a ZCQR Deco Ltd. a www.car-saddles.com üzemeltetője kérheti a felhasználót személyes adatainak igazolására, a névhasználat jogszerűségének igazolása céljából.  A Car Saddles fenntartja magának a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül a jogszerűtlen regisztrációkat törölje, vagy felfüggessze külön értesítés küldése nélkül. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül regisztrációt töröljünk, ha  a felhasználó indokolatlanul, kárt okozó magatartást követ el oldalunkon.

FIGYELEM! Amennyiben a regisztrációt követő aktiváló linket nem aktiválja 1 hónapon belül, úgy regisztrációját automatikusan törli rendszerünk, így azt meg kell ismételnie, ha ismételten regisztrálni kíván oldalunkon.

Hibás regisztráció:
A regisztráció során megadott adatokat a Saját fiók/Személyes információk menüpontokban bármikor módosíthatja. Amennyiben regisztráció során hibásan adta meg adatait és/vagy a kötelező kitöltendő mezőket nem töltötte ki maradéktalanul és emiatt rendszerünk nem tudta Önt regisztrálni, úgy a ZCQR Deco Ltd. a www.car-saddles.com üzemeltetője a Felhasználó mulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalja a felelősséget.

A felelősség korlátozása weboldalon:
A ZCQR Deco Ltd. 14 éven aluli személyektől személyes adatokat nem áll szándékában kérni. Amennyiben 14 éven aluli személy juttatott el hozzánk személyes adatokat, akkor a gyermek szülőjének vagy gyámjának beleegyezése szükséges. Ha a Szülő vagy Gyám nem egyezett bele az adatok megadásába, kérheti ezen adatok törlését az előző pontban felsorolt módon. Ez esetben a részünkre megküldött adatok a lehető leghamarabb törlésre kerülnek a nyilvántartásunkból. Regisztráláskor a szülői, gyámi beleegyezésről nem kérünk írásbeli igazolást. A kiskorú internethez való hozzáférése a szülő felelőssége.

A felelősség kizárása weboldalon:
A ZCQR Deco Ltd. a www.car-saddles.com webshop üzemeltetője nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver helyreállításból, állási időből vagy egyéb kiesett termelési vagy munkaidőből eredő, a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért, veszteségért. A Felhasználó/Vásárló tudomásul veszi, hogy magának kell gondoskodnia a számítógépe megfelelő használatáról és az azon tárolt adatainak védelméről. A www.car-saddles.com webshop üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen külső, közvetlen vagy közvetett hibákért, speciális vagy esetleges következményekért, károkért, különös tekintettel: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta vonal vagy rendszerhibából adódó károk esetén abban az esetben is, ha ZCQR Deco Ltd.-t ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. A rajtunk kívül álló hibákért - akár nyomdai, technikai vagy időjárás okozta rendszerleállás, valamint szolgáltató elektronikus és egyéb vonalhibájából eredő hibákért - felelősséget nem vállalunk.

A szerver leállásából keletkező késedelmes csomagfeladásokért és szállításokért, valamint a szállító hibájából történő adminisztrációs és gyakorlati késedelmekért a felelősséget nem tudjuk vállalni.

A ZCQR Deco Ltd. nem vállal felelősséget a Megrendelő számítógépes felhasználói ismeretének hiányából adódó, valamint a programok kezelésének ismerete hiányából történő panaszokért.

A WEBOLDAL TARTALMA, VÉTELÁR, PARAMÉTEREK, TERMÉK SZÍNÉNEK MEGJELENÉSE, TERMÉKLEÍRÁS WEBOLDALON

A weboldal vagy a szolgáltatás használata révén Ön teljes felelősséggel dönt abban, hogy az információk megfelelnek-e az Ön igényeinek vagy érzékenységének. A szerző a weblapon található adatok használatából eredő semmilyen anyagi vagy szellemi kárért nem felel.

A Car Saddles üzemeltetője megpróbálja a tőle telhető legpontosabb tájékoztatást adni Felhasználónak az oldalain megjelenő beárazott termékekről. A nem beárazott nulla forinttal feltüntetett termékek bevezetése folyamán technikai problémák előfordulhatnak, így azok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapunkon megjelenő termékadatok bármikor módosulhatnak.

A termékek leírása eltérhet a gyártó leírásától. Amennyiben eltér, úgy minden esetben a fogyasztók számára előnyös módon. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. Cégünk lehetőségeihez mérten minden esetben aktualizálja a termékfotókat. A raktárkészletünkben lévő termékek csomagolása/leírása eltérhet a gyártó által közzétett csomagolástól/leírástól, mivel a gyártók gyakran változtatják termékeik ezen részeit, így fenntartjuk a jogot, hogy a raktárkészletünkben lévő termékeink csomagolása, leírása eltérhet a gyártó által aktuálisan vagy visszamenőlegesen közzétettől (leírás, csomagolás, fotó). A ZCQR Deco Ltd. nem vállal felelősséget az esetleges termékismertetők a beszállító, a gyártó, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A termékek színének megjelenéséről általánosságban:
A lehető legpontosabban jelenítjük meg a termékek valódi színeit, melyek honlapunkon láthatóak. Mivel azonban a monitor és a beállítások sajátosságai miatt a színek megjelenése változhat, továbbá legtöbbször a gyártó által rendelkezésünkre bocsájtott színeket jelenítjük meg, nem garantálhatjuk a megrendelt és szállított áru színének tökéletes egyezését az Ön által látottakkal. Reklamációt színekkel kapcsolatban nem tudunk elfogadni, de a termék kicserélhető, levásárolható vagy élhet a vásárlástól való elállás jogával, azonban színekkel kapcsolatos panasz esetében a termék visszaszállítási költsége a Megrendelőt terheli.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék neve nem minden esetben azonos a termék színével.
Javasoljuk, hogy a termék színe alapján válasszon és ne a termék elnevezésére hagyatkozzon.

Paraméterek:
Minden méret és nagyság a tőlünk telhető, lehető legnagyobb pontossággal van megadva. Eltérések azonban lehetnek.

Vételár:
A termékek mellett feltüntetett ár bruttó kiskereskedelmi vételár, amely már az adott országra vonatkozó általános forgalmi adót tartalmazza. Az ár- és készletváltozás jogát fenntartjuk. Az árak az árfolyam-ingadozáshoz is igazodnak.

BÖNGÉSZÉS A WEBOLDALON, A WEBÁRUHÁZBAN, BÖNGÉSZŐK ÉS SÜTIK

Webáruházunkban és teljes weboldalunkon Ön ingyenesen rendelés, regisztráció, valamint személyazonossága felfedése nélkül is kedvére böngészhet, hogy megismerkedhessen weboldalunkkal, tájékozódjon termékeinkről, árainkkal. Ebben az esetben adatai megadása nem szükséges.

Sütik (cookies):
A süti egy információcsomag, amit a honlap (szerver) küld a felhasználó böngészőprogramjának, amit az a helyi számítógépen tárol. A honlapnak így lehetősége van összekapcsolni az aktuális kérést a korábbiakkal: leggyakrabban regisztrált felhasználók azonosítására, „bevásárlókosár” nyilvántartására használják. A megrendeléshez a cookies (sütik) engedélyezése szükséges. Kérjük, engedélyezze a sütik használatát. Gépének IP címét rögzítjük. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie-ban személyes adatok tárolása nem kerül. A cookie-k kizárólag a felhasználók autentikálásának megkönnyítését szolgálják (pl. belépés, megtekintett oldalak). A regisztrációhoz kötött tartalmakat megtekinteni technológiai okok miatt csak cookie-t fogadó számítógépről lehetséges. A cookie érvényessége maximum a böngésző program bezárása.
 

HARMADIK SZEMÉLY WEBOLDALAIÉRT VÁLLALT FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA, A LINKEK

A www.car-saddles.com weboldalról Felhasználónak lehetősége van más weboldalakra történő kattintásra a linkeken keresztül. A ZCQR Deco Ltd. nem felelős a külső linkek tartalmáért, illetve az ott történt változásokért vagy frissítésekért és azokat nem tartja felügyelete, ellenőrzése alatt. Ezekre történő ugráskor a Felhasználó átkerül más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, melyek harmadik személyek gondozásában állnak és melyek tartalma a www.car-saddles.com üzemeltetője előtt nem ismeretesek. Ez esetben a személyes adatok kezelésére a www.car-saddles.com oldal üzemeltetőjének nincs befolyása, valamint semmilyen felelősség nem terheli a kapcsolódó weboldalakon közzétett információk és adatok tekintetében. A harmadik internetes oldalakra kapcsolódó linkek csak a tájékozódás megkönnyítését szolgálják, valamint kényelmi szempontokat szolgálnak, de nem jelenti a szerző azonosulását az adott oldallal, így az ezeken található kijelentéseket a ZCQR Deco Ltd. www.car-saddles.com nem tekinti magáénak. A ZCQR Deco Ltd. www.car-saddles.com nem vállal felelősséget különösen az ilyen oldalakon, illetve oldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért és az ezzel másoknak okozott károkért. A csatolt internetes oldal használata során annak tulajdonosa, illetve fenntartója által közzétett használati feltételeket kell figyelembe venni.

ÉRVÉNYESSÉG

A Vásárló/Felhasználó a regisztrációval, valamint a megrendeléssel egyidejűleg tudomásul veszi a vásárlási-, szállítási- és fizetési, valamint az általános szerződési feltételt, a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt és azokat elfogadja.