Szezonális termékek

TOP termékek

Házhozszállítás

送货上门

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

VISBELLA Fényszóró polírozó készlet Fényszóró polírozó szett

VISBELLA Fényszóró polírozó készlet Fényszóró polírozó szett
VISBELLA Fényszóró polírozó készlet Fényszóró polírozó szett
VISBELLA Fényszóró polírozó készlet Fényszóró polírozó szett
VISBELLA Fényszóró polírozó készlet Fényszóró polírozó szett
VISBELLA Fényszóró polírozó készlet Fényszóró polírozó szett
Készlet tartalmazza:

1db tokmánybetéttel ellátott tépőzáras korongot.
1db maszkoló szalagot
2db 800-as csiszoló papírt
2db 1200-as csiszoló papírt
2db 2000-es csiszoló papírt
2db 28,3ml fényszóró polírozó krémet
2db 3ml-es UV védő folyadékot.
1db applikátor szivacsot.
Bővebben
4 920 Ft
Részletek
Használatához szükség lesz, egy akkumulátoros csavarozó/furógépre, vízre és tiszta árnyékos környezetre.

1.Készítsük elő a szükséges szerszámokat, vizet, és a fényszóró polírozó szettet.

2.Mossuk le az autót és a lámpaburát, száradás után a csomagban található maszkoló szalag segítségével takarjuk le a lámpaburához közel eső festett karosszériarészeket.

3.Egyszerre csak egy lámpaburán dolgozzon!

4. Helyezze a fúrógépbe a fekete tépőzárral ellátott korongot, melyhez használja a csomagban található tokmányba beleillő rudazatot.

5. A csomagban talál 2db 2000-es, 2db 1200-as és 2db 800-as csiszolópapírt. Ebből a 800-ast helyezze az előbb használt tépőzárral ellátott korongra, úgy hogy ne lógjon le a felületről. Ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e a korongra.

6. Egy szivaccsal áztassa vizezze be a kezelendő fényszórót majd alacsony sebességről indulva egészen közepes sebességig kezdje el megcsiszolni a lámpabura felületét. Egy helyben soha ne dolgozzon! A felületen folyamatos mozgást végezzen, különben jelentősen sérülhet vagy egyenletlen lehet a felület. A vizet folyamatosan pótolja a felületen. Ezzel a művelettel a régi lakkmaradványokat és a beégett szennyeződéseket távolította el. A kapott felület teljesen homályos.

7. Váltson át az 1200-as csiszoló papírra, majd ismételje meg a 6-os pontban leírtakat.

8. Most váltson a 2000-es csiszolópapírra, mellyel egyenletessé teszi a felületet.

9. A csomagban található narancssárga polír korongot helyezze rá a fekete tépőzáras korongra, majd nyissa kis a STEP 2-es kék csomagolású polír szert és egy keveset tegyen a narancssárga korongra. Ezt nyomja oda a lámpabura felületéhez és oszlassa el az anyagot, majd a fúrógépet bekapcsolva először lassú fordulaton, majd fokozatosan gyorsulva polírozza fel a lámpabura felületét. A felületen folyamatosan mozogjon és tartsa erősen, és a polírozandó felületről ne térjen le! Szükségszerűen pótolja a polír krémet és polírozzon a 9-es pont szerint, míg kielégítő nem lesz a felület.

10. A művelet befejeztével egy tiszta, száraz ronggyal törölje le a felületet, át is moshatja szivaccsal a fényszótó, de törölje szárazra.

11. A művelet befejeztével ismételje meg 5-10-es pontokban leírtakat a másik lámpaburán.

12. Nyissa ki a STEP 3 (fekete) UV védő folyadékot, majd a csomagban található applikátor (fehér korong alakú) szivaccsal vigye fel a védőréteget a már megpolírozott és megtisztított lámpaburákra. Az UV védő folyadék UV lámpa vagy napfény(UV) hatására szilárdul meg.

13. 24 óra teljes száradás után közlekedjen az autóval. Ha az autót hamarabb kezdi el használni, akkor fennáll a veszélye, hogy a kezelt felületre ragadnak különböző szennyeződések.
Adatok
Cikkszám
GN001_