Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem, személyes adatok kezelése, hírlevél, adatkezelők

Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Info tv.), valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok az iránymutatóak.

Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk határozatlan időtartamig, vagy a törlés kéréséig.

A ZCQR Deco Ltd. az Ön személyes adatait bizalmasan kezeli, mint Adatkezelő és azt harmadik félnek át nem adja, kivétel az Adatfeldolgozók. A megrendelés teljesítéséhez szükséges szállító partnernek a szállításhoz szükséges adatokat adjuk ki, továbbá szoftver üzemeltető részére, illetve hatósági felkérés alapján. Az adatokat kizárólag a ZCQR Deco Ltd. részére gyűjtjük és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait. 

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁS:

A hírlevélre való feliratkozás ingyenes és önkéntes. A feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a ZCQR Deco Ltd. által üzemeltetett áruházak az Ön részére tájékoztató és reklám céllal hírleveleket küldhessen. Harmadik félnek adatait nem adjuk át. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni a ZCQR Deco Ltd. aktuális ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat a hírlevélben megtalálható leiratkozó link segítségével, vagy levélben, vagy telefonon is kérheti leiratkozását.

A ZCQR Deco Ltd.  a személyes adatokat csak a konkrét vásárlással összefüggésben használja fel.
A hírlevélre külön kell feliratkozni és nem feltétele az áruházból való vásárlásnak.

Adatkezelés célja és a tárolt adatok:
A szervereink által automatikusan naplózott információk. Szervereink automatikusan naplózzák felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.

Tárolt adatok:
Megrendelés során: Felhasználó név, Név, E-mail cím, Telefonszám, Számlázási adatok, Szállítási adatok. Hírlevél során: E-mail cím, Felhasználó név

A Felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja. A kérelmet az Adatkezelő ügyfélszolgálati e-mail címére kell elküldeni.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Bírósági jogérvényesítés:
A Felhasználó személyes adatok védelméhez fűződő jogának megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálata:
Az Info tv. 52. §-a alapján bárki a NAIH-hoz fordulhat, ha véleménye szerint személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, kivéve ha az adott ügyben bírósági eljárás van folyamatban. A NAIH-hoz tett bejelentése miatt senkit sem érhet hátrány. A bejelentőt a közérdekű bejelentővel azonos védelem illeti meg.

A NAIH-hoz illetékmentesen és formai kötöttség nélkül intézhető beadvány. A NAIH honlapja az alábbi címen érhető el: www.naih.hu

Személyes adatok, regisztráció, azok módosítása, törlése, hibás regisztráció  

Az oldalunkon történő regisztrációnak a webáruházunktól való rendelés esetén van jelentősége.

Webáruházunktól csak regisztrációt követően tud rendelni.

Az adatszolgáltatás önkéntes és ingyenes. A személyes adatainak törlését, módosítását, helyesbítését Ön bármikor megteheti ingyenesen a regisztrációs nevével és jelszavával, vagy telefonon, levélben, elektronikus úton is kérheti tőlünk. Ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, postai levélben vagy telefonon keresztül (utóbbi munkaidőben). Az ez irányú kéréseket a lehető leghamarabb teljesítjük.

Regisztráció és annak módosítása, törlése, hírlevélről való leiratkozás:
A Car Saddles honlapjára történő regisztráció ingyenes. A regisztráció feltétele a regisztrációs adatlap pontos, teljes és időszerű adatokkal való kitöltése, valamint a vásárlási- és szállítási feltételek, az ÁSZF megismerése és elfogadása. A regisztrációhoz szükséges egy érvényes e-mail cím, valamint egy választott jelszó megadása. A jelszó titokban tartása az Ön felelőssége, a belépési információ biztonságos megőrzése elvárt. A regisztrációt követően automatikusan aktiváló e-mailt küld rendszerünk a megadott e-mail címre. A regisztrációt követően Ön bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni és módosíthatja adatait. Regisztrációjának törlését és/vagy módosítását, hírlevélről való törlést Ön bármikor kérheti tőlünk e-mailban elektronikus levélben, postai levélben vagy kezdeményezheti az erre szolgáló funkciók használatával (pl. regisztráció törlése, hírlevélről történő leiratkozás, adatmódosítás). A regisztráció módosítása és törlése ingyenes. Kérem, minden esetben ellenőrizze SPAM fiókját is, ha levelet vár tőlünk.

Azok az ügyfél által nem használt tárolt adatok (pl. belépéshez megadott adatok), amelyek nem szükségesek az ügyfél kapcsolattartáshoz, esetleges garanciális vagy szavatossági ügyintézéshez, maximum 3 év után törlésre kerülnek.

Tilos hamis profilok létrehozása. Kérdéses esetekben a ZCQR Deco Ltd. a www.car-saddles.com üzemeltetője kérheti a felhasználót személyes adatainak igazolására, a névhasználat jogszerűségének igazolása céljából.  A Car Saddles fenntartja magának a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül a jogszerűtlen regisztrációkat törölje, vagy felfüggessze külön értesítés küldése nélkül. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül regisztrációt töröljünk, ha  a felhasználó indokolatlanul, kárt okozó magatartást követ el oldalunkon.

FIGYELEM! Amennyiben a regisztrációt követő aktiváló linket nem aktiválja 1 hónapon belül, úgy regisztrációját automatikusan törli rendszerünk, így azt meg kell ismételnie, ha ismételten regisztrálni kíván oldalunkon.

Hibás regisztráció:
A regisztráció során megadott adatokat a Saját fiók/Személyes információk menüpontokban bármikor módosíthatja. Amennyiben regisztráció során hibásan adta meg adatait és/vagy a kötelező kitöltendő mezőket nem töltötte ki maradéktalanul és emiatt rendszerünk nem tudta Önt regisztrálni, úgy a ZCQR Deco Ltd. a www.car-saddles.com üzemeltetője a Felhasználó mulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalja a felelősséget.

A felelősség korlátozása weboldalon:
A ZCQR Deco Ltd. 14 éven aluli személyektől személyes adatokat nem áll szándékában kérni. Amennyiben 14 éven aluli személy juttatott el hozzánk személyes adatokat, akkor a gyermek szülőjének vagy gyámjának beleegyezése szükséges. Ha a Szülő vagy Gyám nem egyezett bele az adatok megadásába, kérheti ezen adatok törlését az előző pontban felsorolt módon. Ez esetben a részünkre megküldött adatok a lehető leghamarabb törlésre kerülnek a nyilvántartásunkból. Regisztráláskor a szülői, gyámi beleegyezésről nem kérünk írásbeli igazolást. A kiskorú internethez való hozzáférése a szülő felelőssége.

A felelősség kizárása weboldalon:
A ZCQR Deco Ltd. a www.car-saddles.com webshop üzemeltetője nem vállal semminemű felelősséget az adatvesztésből, a szoftver helyreállításból, állási időből vagy egyéb kiesett termelési vagy munkaidőből eredő, a Vevőnél keletkezett károkért, illetve elmaradt haszonért, veszteségért. A Felhasználó/Vásárló tudomásul veszi, hogy magának kell gondoskodnia a számítógépe megfelelő használatáról és az azon tárolt adatainak védelméről. A www.car-saddles.com webshop üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen külső, közvetlen vagy közvetett hibákért, speciális vagy esetleges következményekért, károkért, különös tekintettel: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta vonal vagy rendszerhibából adódó károk esetén abban az esetben is, ha ZCQR Deco Ltd.-t ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. A rajtunk kívül álló hibákért - akár nyomdai, technikai vagy időjárás okozta rendszerleállás, valamint szolgáltató elektronikus és egyéb vonalhibájából eredő hibákért - felelősséget nem vállalunk.

A szerver leállásából keletkező késedelmes csomagfeladásokért és szállításokért, valamint a szállító hibájából történő adminisztrációs és gyakorlati késedelmekért a felelősséget nem tudjuk vállalni.

A ZCQR Deco Ltd. nem vállal felelősséget a Megrendelő számítógépes felhasználói ismeretének hiányából adódó, valamint a programok kezelésének ismerete hiányából történő panaszokért.

A weboldal tartalma, vételár, paraméterek, termék színének megjelenése, termékleírás weboldalon

A weboldal vagy a szolgáltatás használata révén Ön teljes felelősséggel dönt abban, hogy az információk megfelelnek-e az Ön igényeinek vagy érzékenységének. A szerző a weblapon található adatok használatából eredő semmilyen anyagi vagy szellemi kárért nem felel.

A Car Saddles üzemeltetője megpróbálja a tőle telhető legpontosabb tájékoztatást adni Felhasználónak az oldalain megjelenő beárazott termékekről. A nem beárazott nulla forinttal feltüntetett termékek bevezetése folyamán technikai problémák előfordulhatnak, így azok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapunkon megjelenő termékadatok bármikor módosulhatnak.

A termékek leírása eltérhet a gyártó leírásától. Amennyiben eltér, úgy minden esetben a fogyasztók számára előnyös módon. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. Cégünk lehetőségeihez mérten minden esetben aktualizálja a termékfotókat. A raktárkészletünkben lévő termékek csomagolása/leírása eltérhet a gyártó által közzétett csomagolástól/leírástól, mivel a gyártók gyakran változtatják termékeik ezen részeit, így fenntartjuk a jogot, hogy a raktárkészletünkben lévő termékeink csomagolása, leírása eltérhet a gyártó által aktuálisan vagy visszamenőlegesen közzétettől (leírás, csomagolás, fotó). A ZCQR Deco Ltd. nem vállal felelősséget az esetleges termékismertetők a beszállító, a gyártó, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A termékek színének megjelenéséről általánosságban:
A lehető legpontosabban jelenítjük meg a termékek valódi színeit, melyek honlapunkon láthatóak. Mivel azonban a monitor és a beállítások sajátosságai miatt a színek megjelenése változhat, továbbá legtöbbször a gyártó által rendelkezésünkre bocsájtott színeket jelenítjük meg, nem garantálhatjuk a megrendelt és szállított áru színének tökéletes egyezését az Ön által látottakkal. Reklamációt színekkel kapcsolatban nem tudunk elfogadni, de a termék kicserélhető, levásárolható vagy élhet a vásárlástól való elállás jogával, azonban színekkel kapcsolatos panasz esetében a termék visszaszállítási költsége a Megrendelőt terheli.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termék neve nem minden esetben azonos a termék színével.
Javasoljuk, hogy a termék színe alapján válasszon és ne a termék elnevezésére hagyatkozzon.

Paraméterek:
Minden méret és nagyság a tőlünk telhető, lehető legnagyobb pontossággal van megadva. Eltérések azonban lehetnek.

Vételár:
A termékek mellett feltüntetett ár bruttó kiskereskedelmi vételár, amely már az adott országra vonatkozó általános forgalmi adót tartalmazza. Az ár- és készletváltozás jogát fenntartjuk. Az árak az árfolyam-ingadozáshoz is igazodnak.

Böngészés a weboldalon, a webáruházban, böngészők és sütik

Webáruházunkban és teljes weboldalunkon Ön ingyenesen rendelés, regisztráció, valamint személyazonossága felfedése nélkül is kedvére böngészhet, hogy megismerkedhessen weboldalunkkal, tájékozódjon termékeinkről, árainkkal. Ebben az esetben adatai megadása nem szükséges.

Sütik (cookies):
A süti egy információcsomag, amit a honlap (szerver) küld a felhasználó böngészőprogramjának, amit az a helyi számítógépen tárol. A honlapnak így lehetősége van összekapcsolni az aktuális kérést a korábbiakkal: leggyakrabban regisztrált felhasználók azonosítására, „bevásárlókosár” nyilvántartására használják. A megrendeléshez a cookies (sütik) engedélyezése szükséges. Kérjük, engedélyezze a sütik használatát. Gépének IP címét rögzítjük. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie-ban személyes adatok tárolása nem kerül. A cookie-k kizárólag a felhasználók autentikálásának megkönnyítését szolgálják (pl. belépés, megtekintett oldalak). A regisztrációhoz kötött tartalmakat megtekinteni technológiai okok miatt csak cookie-t fogadó számítógépről lehetséges. A cookie érvényessége maximum a böngésző program bezárása.
 

Harmadik személy weboldalaiért vállalt felelősség kizárása, a linkek

A www.car-saddles.com weboldalról Felhasználónak lehetősége van más weboldalakra történő kattintásra a linkeken keresztül. A ZCQR Deco Ltd. nem felelős a külső linkek tartalmáért, illetve az ott történt változásokért vagy frissítésekért és azokat nem tartja felügyelete, ellenőrzése alatt. Ezekre történő ugráskor a Felhasználó átkerül más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, melyek harmadik személyek gondozásában állnak és melyek tartalma a www.car-saddles.com üzemeltetője előtt nem ismeretesek. Ez esetben a személyes adatok kezelésére a www.car-saddles.com oldal üzemeltetőjének nincs befolyása, valamint semmilyen felelősség nem terheli a kapcsolódó weboldalakon közzétett információk és adatok tekintetében. A harmadik internetes oldalakra kapcsolódó linkek csak a tájékozódás megkönnyítését szolgálják, valamint kényelmi szempontokat szolgálnak, de nem jelenti a szerző azonosulását az adott oldallal, így az ezeken található kijelentéseket a ZCQR Deco Ltd. www.car-saddles.com nem tekinti magáénak. A ZCQR Deco Ltd. www.car-saddles.com nem vállal felelősséget különösen az ilyen oldalakon, illetve oldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért és az ezzel másoknak okozott károkért. A csatolt internetes oldal használata során annak tulajdonosa, illetve fenntartója által közzétett használati feltételeket kell figyelembe venni.

Érvényesség

A Vásárló/Felhasználó a regisztrációval, valamint a megrendeléssel egyidejűleg tudomásul veszi a vásárlási-, szállítási- és fizetési, valamint az általános szerződési feltételt, a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt és azokat elfogadja.

 


Set back to default